El festival Macroclima de Camprodon comptarà amb una vintena de restaurants i establiments

L'Espai village estarà obert de divendres a diumenge al vespre i la nit

El Festival Macroclima de Camprodon (Ripollès) repetirà l’aposta de la primera edició i tindrà una oferta gastronòmica formada per una vintena de restaurants i establiments de la Vall de Camprodon.

El festival ha presentat aquest dimecres l’Espai Esfèric, un espai village renovat que comptarà amb cúpules Esfèric i on es podrà gaudir gratuïtament de concerts, servei de bar i l’àmplia àrea gastronòmica.

L’Espai Esfèric estarà obert durant tot el festival i l’oferta de tapes hi serà de divendres a diumenge entre 20h i 22h, abans dels concerts a l’escenari principal. En el cas de la food-truck La Tartana també hi serà el dilluns 31, abans de l’espectacle de Quim Masferrer. La zona village també tindrà música en directe amb les actuacions de la cantautora menorquina Maria Florit, el cantant, músic i productor Àlex Pérez, la tarragonina Anna d’Ivori i la cantant de Cardedeu Roserona, que acaba de publicar el seu primer EP.

Tot plegat serà el preludi dels concerts a l’escenari principal, que seran el plat fort del festival. La nit de divendres obriran el festival Mishima, Pau Vallvé i l’Orchestra Fireluche, tres referents de la música indie en català. Dissabte serà el torn de Sotrac i Miki Núñez, que després d’omplir el Sant Jordi Club de Barcelona farà parada a Camprodon en el que serà el primer concert de presentació del nou disc a Comarques Gironines.

Blaumut, amb l’espectacle ‘Blaumut 10’ que celebra els deu anys sobre els escenaris, i Elena Gadel, que acaba d’estrenar nou disc, seran les dues apostes que pujaran a l’escenari el diumenge 30 de juliol. L’escenari principal del Macroclima també acollirà concerts per a públic familiar amb Xiula el dissabte a la tarda i Dàmaris Gelabert, que està en plena gira de comiat, el diumenge. El festival el tancarà Quim Masferrer el dilluns amb l’espectacle humorístic ‘Bona gent’.

A dues setmanes d’arrencar el festival, el ritme de venda d’entrades és superior al de la primera edició i es preveuen més de 1.000 espectadors per a cada dia de festival. Les entrades es poden seguir comprant a tickets.latornada.cat en format d’entrada individual, entrada de dia o abonament.

Establiments

Bastiments Aventura, Bo i fet, Cal Xec, Can Jordi, Can Piga, Can Xicoy, Carnisseria Pairó, Carnisseria Tony, Els Castanyers, Forn Sant Roc, Kapooli, La Coixinera, La Petita Creperia, La Rústica, Mític, Obrador Ricolta, Pastisseria Pujol i Tarannà seran els establiments que crearan una selecte oferta de tapes i degustacions específicament per al festival.

L’oferta la completarà la La Tartana, una food-truck divulgativa del patrimoni gastronòmic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.