Els Escoltes d'Olot ja disposen d'una nova seu

El consistori els ha cedit part del local d'entitats

L’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d'Olot (Garrotxa) compta amb una nova seu. Aquest dimarts 4 de juliol, els responsables de l’entitat han signat el conveni per a la cessió d’ús d’una part del local d’entitats que l’Ajuntament d’Olot posa a la seva disposició.

Situat al número 36 de l’avinguda Europa, l’antic local del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics, passa a acollir la seu dels escoltes que fins a l’actualitat feia ús de les instal·lacions de l’edifici de la Providència.

Des del passat mes de març, l’antic espai del CECAM– de més de 1.200 metres quadrats - també acull la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes del Morrot que ja està fent ús dels despatxos, de la sala d’actes i de l’ampli espai polivalent per a la seva activitat diària.

“La signatura que hem realitzat és el darrer pas d’un llarg camí que hem impulsat amb els Escoltes per tal que puguin disposar d’un millor espai més adequat als i les joves que formen part de l’agrupació escolta” ha explicat la regidora en funcions d’Acció Social de l’Ajuntament d’Olot, Imma Muñoz.

Després de les obres que s’han realitzat a l’antic centre de control de qualitat en processos d’edificació del CECAM, les instal·lacions s’han condicionat per tal de donar resposta a les necessitats d’organització de les activitats dirigides a infants i joves. Els Escoltes també podran gaudir de la zona exterior de pati.