Figueres tanca a les nits la plaça Nova Icària davant les queixes veïnals per incivisme

A l'estiu no es podrà accedir de 22h a 7h i a l'hivern des d'una hora abans

L'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha decidit tancar durant les nits la plaça Nova Icària de la ciutat entre les 22h i les 7h a l'estiu i una hora abans a l'hivern per intentar posar fi als actes incívics que hi tenen lloc i que han rebut nombroses queixes per part dels veïns.

Aquesta tasca la realitzaran els serveis municipals de l’Ajuntament i des del govern confien que sigui una mesura efectiva per millorar el descans veïnal.

L’alcalde de Figuers, Jordi Masquef, ha destacat “l’incivisme és un dels principals problemes i preocupacions dels barris de Figueres, especialment a l’estiu. Allà on sigui possible actuar amb rapidesa ho farem, perquè fer de Figueres una ciutat on s’hi visqui bé també passa per fer front a l’incivisme i cercar mesures que millorin la convivència”.

Aquesta és una reivindicació de fa molt de temps dels veïns de la zona, que es queixen i pateixen l’incivisme en aquesta plaça. Després de reunir-se amb els veïns, el govern municipal ha procedit a regular-ho per apaivagar els actes incívics que es produeixen, sobretot, durant els mesos d’estiu.