Un home ferit greu en rebre l'atac de dos gossos a Sant Pere Pescador

La víctima es troba ingressada en un hospital d'Andorra

Un home que va sortir a fer fúting per la urbanització Bon Relax de Sant Pere Pescador (Alt Empordà) va patir l'atac d'uns gossos que el van mossegar i deixar ferit de gravetat el passat dijous al vespre.

El corredor, de nacionalitat andorrana, va acabar hospitalitzat a l'hospital de Figueres on va rebre les primeres assistències i posteriorment el van traslladar a un centre hospitalari d'Andorra el passat dissabte.

Els fets van tenir lloc pels voltants de les 20:30h quan dos gossos sense morrió ni corretja van sortir corrents i li van mossegar les cames i els braços. Segons relata El Punt Avui, l'home va haver de saltar al Rec del Molí per poder-se salvar de l'atac.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar una ambulància fins la urbanització i el va atendre en primer instància, ingressant-lo seguidament d'urgència a l'hospital de Figueres. Per la seva banda agents dels Mossos d'Esquadra desplaçats al lloc van intentar localitzar els animals sense èxit, demanant ajuda a l'Ajuntament i els vigilants municipals perquè estiguessin alerta.

A dia d'avui encara no es tenen notícies dels gossos com a pas previ per a localitzar-ne el propietari i tampoc hi ha denúncia per part de l'andorrà que va ser víctima de l'atac.