Intervinguts més de 47.000 falsificacions en un magatzem clandestí de Lloret de Mar

El responsable de la nau ha quedat detingut

La Policia Nacional i la Policia Local de Lloret de Mar (Selva) han desmantellat un magatzem clandestí de roba i objectes falsificats i han intervingut més de 47.000 falsificacions. Els agents han arrestat l'encarregat de la nau per un delicte contra la propietat industrial.

Segons informen en un comunicat, l'operatiu va començar quan la Policia Local va detectar un camió carregant objectes a una furgoneta. Això, va despertar les sospites dels agents que van decidir controlar la furgoneta. D'aquesta manera van poder comprovar com anava fins a un garatge de la població a descarregar.

La Policia Local va contactar amb la Policia Nacional, que ja tenia en marxa una investigació oberta per un delicte contra la propietat industrial, i van articular l'operatiu conjunt.

Durant l'escorcoll de la nau, van localitzar un total de 47.822 falsificacions, des de cartes de col·lecció i joguines fins a roba que aparentava ser de marques de luxe. Per això, han arrestat l'encarregat com a màxim responsable dels fets a la nau.