Dos ferits després de topar amb la barca contra unes roques a Platja d'Aro

Els Bombers han extret a un d'ells amb helicòpter

ACTUALITZACIÓ 16:50h | Els Bombers de la Generalitat han treballat a primera hora d'aquesta tarda en un rescat de tres persones de les quals dues han resultat ferides a la Punta de Pinell a Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) segons ha informat el Cos a través d'una piulada a Twitter que El Gerió Digital ha recollit i ha ampliat.

Els fets han tingut lloc a les 12:22h, moment en que s'ha alertat mitjançant una trucada al 112 que una barca havia xocat contra unes roques i que aquesta havia quedat a la deriva. Immediatament dues dotacions terrestres dels Bombers juntament amb un helicòpter s'han traslladat fins al lloc dels fets per a rescatar-los.

Dues de les persones, una d'elles ferida lleu amb contusions, les han rescatat amb una moto d'aigua i han marxat pel seu propi peu un cop han arribat a terra ferma mentre que la tercera, ferida a les cames, se li ha practicat una extracció amb gruatge des de l'aire fins a un altre indret on l'esperava una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que l'ha atès.

En les tasques de rescat també hi han participat agents de la unitat de vigilància marítima de la Policia Local de Platja d'Aro.