Un cotxe cau daltabaix una pista forestal a Sant Joan les Fonts i deixa tres ferits

Els Bombers els han rescatat i el SEM els ha traslladat a un hospital

Tres persones han resultat ferides aquest matí després de precipitar-se el vehicle amb el que viatjaven daltabaix d'una pista forestal a Sant Joan les Fonts (Garrotxa) segons han informat els Bombers de la Generalitat en una piulada a Twitter que El Gerió Digital ha recollit i ampliat.

Els fets han tingut lloc a les 11:33h d'aquest migdia quan, per causes que es desconeixen, el conductor que viatjava en direcció a l'ermita de Santa Maria de Castellar de la Muntanya, ha perdut el control del turisme i ha caigut pel marge de la via. El cotxe ha donat diverses voltes de campana i ha quedat bolcat.

Fins allà s'hi han desplaçat cinc dotacions terrestres dels Bombers i el Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Després d'excarcerar els ocupants, els han traslladat fins a una ambulància que els ha evacuat a l'hospital d'Olot.

Segon rescat

Els Bombers desplaçats a la zona també han participat d'un segon rescat que s'ha donat avís a les 12:14h alertant-los d'una persona ferida al braç que estava fent una ruta per Sant Joan les Fonts.

Fins allà s'hi han desplaçat tres dotacions terrestres i un helicòpter, ja que es tractava d'una zona de difícil accés. Després de fer l'extracció amb gruatge des de l'aire, han dut a la persona ferida fins a un centre mèdic.