Una vaga a França obliga a cancel·lar dos TAV i quatre trens hotel entre Catalunya i París

També quedaran alterats els trajectes de Talgo i de Mitja Distància

Una aturada laboral a França prevista per a aquest dijous obligarà la companyia Renfe a suspendre dos Trens d'Alta Velocitat (TAV) i dos trens hotel entre Catalunya i París. Així, el tren hotel d'aquest dimecres i dijous a la nit entre la capital francesa i viceversa han quedat suprimits en tot el seu recorregut i s'ha habilitat un servei per carretera des d'origen fins a destinació, mentre que dos trens d'alta velocitat previstos per a aquest dijous, un en cada sentit, entre Figueres (10.20) i París (15.53h) i París (14.07)-Figueres (19.40) tampoc circularan. A més, la vaga afectarà el servei en set trajectes més.

Es tracta del Talgo Lorca-Montpeller d'aquest dimecres i dijous, que finalitza el seu trajecte a Portbou i els viatgers hauran de continuar a França per carreters des de Figueres; i del Talgo Montpeller-Cartagena, que iniciarà el seu recorregut a Portbou. Els viatgers del tram Montpellier - Portbou seran traslladats per carretera des del seu origen fins a Barcelona.


D'altra banda, els serveis d'enllaç internacional entre París (7.15h) i Figueres Vilafant (12.41h) finalitzarà el seu recorregut a Perpinyà, mentre que el de Figueres (17.20 h) i París (22.45h) iniciarà el seu recorregut a la ciutat nord-catalana.

Pel que fa els trens de Regionals de la línia R11 (Barcelona - Portbou per Girona), inicien i finalitzen el seu recorregut a Portbou mentre duri l'aturada laboral.