Venudes més del 80% de les entrades per la tercera edició del Festival Vallviva

El ‘Festival dels Sentits’ es farà del 12 al 15 de juliol a la Vall d’en Bas

El Festival Vallviva ha venut ja més del 80% de les entrades per a la tercera edició, que se celebrarà del 12 al 15 de juliol a la finca Les Brides, a la Vall d’en Bas (Garrotxa). Joan Dausà, Víctor Manuel, Ana Mena i ‘Himnes del cor’ amb Manu Guix i Beth, entre altres, seran els caps de cartell d’aquesta edició que destinarà el 100% dels seus beneficis a projectes d’investigació en càncer del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Quan queden poc més d’una setmana per iniciar la tercera edició del Vallviva, el festival ha penjat ja el cartell d’entrades exhaurides per al concert de Joan Dausà i queden poques localitats a la venda per als concerts de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, Víctor Manuel i Ana Mena. La programació del festival es complementarà amb les actuacions de Ramon Mirabet, La Guardia, Núria López, Roger Padrós, cor Geriona, i Pep Poblet.

Les entrades generals per als diferents dies del festival estan a la venda amb diferents opcions que van dels 50 als 70 euros per a cadascun dels dies, excepte el dissabte que hi haurà una única entrada a 60 euros. L’entrada inclou estacionament gratuït a l’aparcament del festival, accés al Village, a totes les actuacions programades del dia i reserva prèvia de seients de platea per assistir a les actuacions, excepte el concert d’Ana Mena de dissabte.