La 19a edició de l'(a)phònica clou amb una ocupació del 80,6%

S'han exhaurit tres de les onze propostes de pagament

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, ha tancat la dinovena edició, amb una ocupació 80,6% i s’han exhaurit tres de les onze propostes: Rodrigo Cuevas, que va presentar el seu nou treball a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles, amb un inici de concert marcat per la pluja; La Ludwig Band, a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, i Mireia Vives i Borja Penalba, que van acomiadar el seu projecte conjunt al Teatre Municipal de Banyoles amb la col·laboració especial de David Fernández.

Des de l’organització es fa una bona valoració tant per l’afluència de públic com per les propostes programades. Durant aquest cap de setmana, s’han pogut veure una quarantena de propostes amb la veu com a protagonista.

Durant el festival, també s’han pogut veure les actuacions de Maestro Espada a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, Bachcelona Akademie amb Carlos Mena al Teatre Municipal, Cocanha al Claustre del Monestir, Toni Casassas a la capella de Sant Martirià del Monestir de Sant Esteve, l’espectacle Tinc un paper, de Marc Parrot i Eva Armisén al Claustre del Monestir, on també va actuar Quico Pi de la Serra, i Maria Coma a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. Cal destacar que aquesta edició ha assolit la xifra màxima pel que fa a les entrades venudes respecte totes les anteriors.

Pel que fa a la programació artística del festival, entre les propostes gratuïtes destaquen les accions de Cor de Teatre que s’han pogut veure durant els tres dies a la plaça dels Estudis. Bon veïnatge, un espectacle estrenat en la primera edició del festival, ha servit per celebrar el 25è aniversari de la formació banyolina, amb ple a totes les funcions que han ofert. També han passat pel festival les veus de Pau Vallvé, Mazoni, Isaac et Nora, Les Mécanos, 4GAMI, Mar Pujol, 97 Onzas, Boom Boom Fighters & Cookah P.