Bassols Energia, la companyia energètica amb més de cent anys de trajectòria

En el moment de decidir contractar els serveis d’una comercialitzadora elèctrica o d’una altra hi ha molts aspectes que s’han de tenir en compte. No sempre es tracta només de buscar el preu més competitiu. Moltes vegades també té una gran importància el fet de trobar uns valors amb els quals sentir-se identificat i una transparència que garanteixi la bona qualitat del servei.

Així doncs, aspectes com l’experiència en el sector, la proximitat amb el client, el coneixement de l’entorn o els determinats valors d’una empresa poden suposar els factors diferencials que facin que aquesta sigui l’opció més atractiva del mercat. Com veurem a continuació, la comercialitzadora d’electricitat, Bassols Energia, a banda d’oferir uns preus molt competitius, destaca en molts altres aspectes que resulten de gran rellevància per als clients.

Experiència

Un dels aspectes que concedeixen més credibilitat a Bassols Energia és la gran experiència en el sector energètic. Tot i que la companyia catalana podria ser considerada una empresa relativament jove, ja que va néixer fa poc més de vint anys, en realitat forma part d’un grup empresarial amb més de cent anys de trajectòria.

No són moltes les empreses que poden presumir de distribuir energia a particulars i empreses de Catalunya des de fa més d’un segle. Cent anys d’experiència que concedeixen una credibilitat històrica indiscutible i que serveixen per avalar la qualitat de la feina feta.

Transparència

Ara bé, el fet de comptar amb més de cent anys d’experiència no ha fet mai que es deixin de tenir presents els valors que diferencien la companyia. Bassols Energia sempre ha estat una empresa local i propera, fet que la fa destacar envers les grans empreses monopolístiques del sector. Aquest és un aspecte que valoren especialment els clients, ja que, malauradament, a Espanya les grans comercialitzadores d’energia es beneficien del sector polític amb qui negocien, cosa que no està exempta de polèmica. Com bé se sap, les principals empreses del sector energètic de l’estat espanyol es vinculen amb els grans partits polítics per mitjà de les anomenades “portes giratòries”, un sistema de favors i influències que permet l’oligopoli de l’energia i que dona com a resultat que Espanya sigui un dels països amb els preus de l’electricitat més cars de tota la Unió Europea.

Proximitat

En canvi, Bassols Energia és una empresa que rebutja aquesta mena de pràctiques i que aposta sempre pel compromís amb l’entorn local i per la proximitat amb els clients com a punt de partida. L’empresa s’involucra regularment a les poblacions de la província  de Girona i participa activament en el seu dia a dia, donant suport a projectes i institucions locals, com ara iniciatives solidàries o esdeveniments esportius. De la mateixa manera, Bassols Energia manté sempre obertes les portes de les seves oficines perquè els veïns s’hi puguin acostar físicament i resoldre tots els dubtes. Així, els clients de Bassols Energia agraeixen la proximitat i la transparència que els diferencia d’altres empreses.

Compromís amb el medi ambient

Igualment, Bassols Energia també destaca pel ferm compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i la transició energètica. Per això, la comercialitzadora d’electricitat ofereix una energia 100% renovable i ofereix productes i serveis respectuosos amb el medi ambient, com ara sistemes de plaques fotovoltaiques o punts de càrrega de vehicles elèctrics. Així, s’aconsegueix el doble objectiu d’incidir positivament en la transició energètica i d’afavorir l’autoconsum de particulars i empreses, cosa que redueix la despesa econòmica dels seus clients en la factura de la llum.

Per tots aquests motius, Bassols Energia ha esdevingut una de les principals empreses energètiques a la província de Girona i cada cop són més els clients que hi dipositen la confiança.