Temporada Alta estrena una jornada familiar amb 'la petiTA'

Es farà a Fira de Girona, un espai que el festival recupera com a recinte per esdeveniments culturals

El festival Temporada Alta estrena aquesta tardor una festa amb espectacles familiars que s'ha batejat com 'la petiTA'. En aquesta jornada, dirigida pel Pot Petit, hi haurà les actuacions de Black Music Big Band, Brodas Bros, Vaivén Circo, Campi qui pugui i Xirriquiteula, entre d'altres.

Es farà l'1 d'octubre, l'endemà del concert d'Antònia Font que donarà el tret de sortida oficial a la nova edició del festival d'arts escèniques. A més, 'la petiTA' es farà a Fira de Girona, un recinte que el Temporada Alta ha volgut recuperar com a escenari de grans esdeveniments culturals. Aquesta jornada familiar s'uneix a la resta de programació escènica pensada per a tot tipus de públic que hi haurà al llarg de la propera edició del festival.

La jornada familiar començarà a les onze del matí i s'allargarà fins a les set de la tarda. Al llarg del dia es faran actuacions musicals, espectacles de teatre i de circ i altres activitats pensades per als més petits de la família. Serà una festa totalment accessible perquè hi haurà un servei de bucles magnètics i motxilles vibratòries i una intèrpret de llengua de signes en el concert del Pot Petit.

A 'la petiTA' el Pot Petit actuarà amb la col·laboració de la Black Music Big Band que junts interpretaran les cançons més conegudes de la banda infantil. També hi haurà Brodas Bros que presentaran 'Hipstory', un repàs sobre la història del hip-hop, i Marc Serrats punxarà en el marc del xou 'Xerramegu Tiquis Miquis'.

Dins de l'àmbit acrobàtic, Vaivén Circo presentarà 'Esencial', un espectacle que està inspirada en la joguina Arc de Sant Martí. A més, les Estampades mostraran una fusió de dansa aèria, teatre i circ i els irlandesos Hands Down Circus acostaran als més petits 'Tape That!', un duet acrobàtic molt optimista. Al llarg del dia hi haurà espectacles itinerants com 'Rats!' de Campi qui pugui o 'Girafes' de Xirriquiteula Teatre.