La Santa Market obrirà el 7 de juliol amb nova proposta gastronòmica i el show de Santi Serracamps

Les activitats s'allargaran fins el 27 d'agost

La Santa Market de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) obrirà portes el proper 7 de juliol i de forma ininterrompuda fins el 27 d'agost al Club Hípic com és habitual. Enguany es comptarà com a novetat amb una proposta gastronòmica de la mà dels xefs Javier Sanz i Juan Sahuquillo, del restaurant Cañitas Maite d'Albacete.

La Santa comptarà amb la creació d'un restaurant pop-up a l'aire lliure que oferirà un menú degustació en forma de tapa. El preu tancat del menú serà de 59 euros (sense begudes) i es podrà degustar cada dia.

Un altre de les novetats d'aquesta edició fa referència a la presència de Santi Serracamps, que oferirà un total de vuit nits de l’estiu el seu espectacle internacional de domatge natural de cavalls La mar de lliure. Això serà els dies 7 i 14 de juliol i els 4, 9, 11, 16, 18 i 20 d’agost, a les 21.30 h a la pista coberta del Horse Club.

Entre les activitats infantils destaquen el Pony Club i diversos de tallers i actuacions. Hi haurà, a més, un gran espai que oferirà un servei d’acollida perquè les famílies puguin gaudir del market mentre els més petits es distreuen en companyia de professionals de l’educació infantil que els acompanyaran en els diversos tallers i activitats.