Arbúcies entrega dos pisos més a joves del municipi en règim de lloguer

El preu oscila entra els 230 i 300 euros mensuals

L'Ajuntament d'Arbúcies (Selva) ha fet entrega aquest mes de juny de dos pisos més a joves del municipi, ampliant així la borsa d'habitatge jove municipal amb sis pisos en total. El preu del lloguer d’aquests dos habitatges oscil·la entre els 230 i els 300 euros, per tal de garantir que els joves trobin facilitats per emancipar-se amb a preus justos i assequibles.

Segons explica el regidor d’Habitatge, Jaume Salmeron, el compromís de l’equip de govern és que la borsa d’habitatge jove arribi als 20 pisos aquesta legislatura. Durant l’any 2021 ja es van adjudicar els tres primers habitatges amb contractes  de tres anys per permetre la rotació de persones i arribar a més necessitats.

El programa compta amb la col·laboració i suport de la Diputació de Girona dins els programes de reforma i condicionament d’habitatges per incloure’ls a les borses públiques. Així mateix, el programa inclou també el requisit de  promocionar empreses subministradores de proximitat i d’economia social com la cooperativa Som Energia.