Espai Gironès sorteja estades d'hotel i entrades per Futuroscope

El centre comercial romandrà obert aquest diumenge 2 de juliol

El centre comercial Espai Gironès de Salt ha iniciat el sorteig setmanal fins el 15 de juliol, d'una estada d’una nit d’hotel per a dos adults i dos menors amb entrades d’un dia al parc d’atraccions Futuroscope, i també sorteja paquets d’entrades.

En total se sortejaran tres estades d’hotel més entrades per a dos adults i dos menors i 30 paquets amb dues entrades d’un dia cadascun. Cada setmana hi haurà onze guanyadors. El centre comercial estarà obert el diumenge 2 de juliol, amb les botigues amb una àmplia oferta de productes amb descomptes.

Tothom que vulgui participar en el sorteig per anar a Futuroscope, que es fa coincidint amb la campanya de rebaixes, ha de presentar al Punt d’Informació un tiquet d’un mínim de 20 euros de compra i un cop donades les seves dades podrà provar sort. Una mateixa persona hi pot participar fins a 4 vegades al dia. L’horari d’atenció és de 10h a 14h i de 17h a 21h.

Els sortejos seran setmanals i es contactarà amb els guanyadors o guanyadores per fer-los entrega dels premis corresponents.