El cartipàs de Palafrugell preveu tres tinències d'alcaldia i cinc àrees liderades per Fernández

SGP comptarà amb les regidories d'Esports, Educació, Cooperació i el nucli de Calella de Palafrugell

El nou cartipàs de Palafrugell (Baix Empordà) comptarà amb tres tinències d'alcaldia, dues del PSC i una de Som Gent del Poble (SGdP). A més, la nova organització preveu que el nou batlle, Juli Fernández, s'encarregui de cinc àrees: Hisenda, Seguretat, Mobilitat, Economia i Comunicació.

Isidre Tenas, cap de llista de SGdP s'encarregarà d'Esports i Agermanaments, a banda de la primera tinença d'alcaldia. L'altra regidora de la formació, Lluïsa Teixidor, s'encarregarà de les àrees d'Educació, Cooperació i del nucli urbà de Calella de Palafrugell.

La resta de regidories estaran en mans del PSC que va ser el guanyador de les eleccions. En concret, Laura Millán serà segona tinenta d'alcaldia i portarà Cultura, Joventut i Festes.

La tercera tinència ha recaigut en Marc Piferrer, que s'encarregarà també de Promoció Econòmica, Turisme, Desenvolupament Local, Ocupació i Formació Professional. Judit Zaragoza assumirà les regidories de Règim interior, Serveis jurídics, Contractació i Activitats, mentre que Margarita Mauri es responsabilitzarà de Serveis i Acció social, Igualtat, habitatge i Salut.

Les àrees de Comerç, Mercat diari i Indústria recauran en el regidor Albert Parals i les de Nova governança, Participació ciutadana, Comunicació, Transparència i Gestió de sistemes informàtics, en Marta Vim. Finalment, Guillem Genover serà el nou regidor de Barris i nuclis urbans i Gent gran, mentre que Xavier Rangel (PSC) portarà Urbanisme, Qualitat Urbana, Serveis municipals i Medi ambient.

Una distribució de regidories que l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, considera que permet fer una "aposta clara" per la cultura, l'esport, l'educació i la preservació del territori.