Girona torna a ser capdavantera en transport sanitari

El Consorci de Transport Sanitari de Catalunya (CTSC) Regió Girona rep el Segell d’Excel·lència Europea 400+

L’aposta per la qualitat del CTSC (Consorci de Transport Sanitari de Catalunya) Regió Girona ha estat reconeguda amb el Segell d’Excel·lència Europea 400+, el segon nivell més alt dels segells concedits pel Club Excelencia en Gestión. L’empresa gironina rebrà oficialment aquest prestigiós reconeixement en un acte que se celebrarà avui divendres, a les sis de la tarda, a l’edifici de la Generalitat a Girona.

El Segell d’Excel·lència Europea 400+ serveix per impulsar i estimular la millora contínua en el sistema de gestió i permet a les empreses aconseguir una visió general dels seus punts forts i de les seves oportunitats de creixement. Per atorgar aquesta certificació, s’avaluen els següents criteris: Lideratge; Estratègia; Persones, aliances i recursos; Processos, productes i serveis; Resultats en els clients; Resultats en les persones; Resultats en la societat i Resultats clau.

El CTSC va començar a dissenyar el model EFQM com a sistema d’organització el 2010. Per això, es va dur a terme una anàlisi prèvia de la situació de l’empresa, tant a nivell intern com extern, i es va fer necessària la implicació de tots els seus col-laboradors, com destaca Pere Maria Martínez, director general del CTSC Regió Girona: “Sense l’esforç de tot l’equip, tant dels membres actuals com dels que han estat amb nosaltres fins fa ben poc, aquest hagués estat un repte impossible d’assolir i a tots ells els volem donar les gràcies.”

Pere Maria Martínez assenyala la importància d’aconseguir aquesta distinció, “la més gran que hem rebut”, sobretot tenint en compte la situació actual. “Són temps de coratge i de feina dura, en els quals cal imaginació per trobar solucions que no malmetin la qualitat del nivell assistencial a les persones.”