Enxampen a Girona dos lladres quan robaven a través del 'mètode peruà' a l'AP-7

Dos Mossos no uniformats els van detectar i van poder arrestar

Dos mossos de paisà van detenir aquest dijous dos lladres de 28 i 32 anys a Girona, que estaven cometent un robatori a través del 'mètode peruà'. Els dos policies, de la unitat d'investigació, venien de fer tasques corresponents a la seva àrea quan van adonar-se que hi havia dos cotxes aturats al voral de l'AP-7, al quilòmetre 63, a l'alçada de Girona sud.

Els agents van veure com un dels lladres assenyalava la roda posterior i van tenir clar que anaven a cometre un furt. Quan els sospitosos van veure que els mossos s'aturaven van intentar escapar. Un ho va fer corrent, mentre que els altres dos van intentar pujar al seu cotxe i escapar-se, però els policies els van aconseguir aturar abans que arrenquessin.

Un cop arrestats, les víctimes van explicar als agents que els havien robat una motxilla amb 500 euros. Els policies van aconseguir trobar-ne 400 i la bossa escampats pel cotxe dels dos lladres. Els Mossos segueixen buscant el tercer responsable que va sortir corrent, mentre que els altres dos han passat aquest divendres a disposició del jutge.

Els Mossos no descarten més detencions.