Detingut un home de 69 anys amb 904 plantes de marihuana en una masia de Sant Joan les Fonts

L'home les tenia distribuïdes en dues habitacions i també havia punxat la llum

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 69 anys que tenia 904 plantes de marihuana a dins de la seva masia a Sant Joan les Fonts (Garrotxa). La investigació es remunta al mes de març quan els Mossos van saber que a la casa s'hi podia estar cultivant droga.

Tot plegat va acabar amb una entrada i registre de la casa aquest dijous. A dins, els policies hi van trobar les plantes repartides en dues habitacions, a més d'una instal·lació amb focus, transformadors, filtres de carbó, extractors i ventiladors. També s'hi van trobar fertilitzants per tal de poder fer créixer la droga. Els agents, a més, van trobar dos quilos i mig de cabdells de marihuana.

A més, els Mossos van poder comprovar que l'home havia punxat la llum, motiu pel qual se l'investiga per un delicte de defraudar fluid elèctric, a més d'un altre contra la salut pública per la plantació de marihuana. S'espera que l'home passi a disposició del jutge en les properes hores i els Mossos no descarten més detencions, ja que la investigació segueix oberta.