L'equip de govern de Cassà de la Selva crea onze noves regidories

El nou consistori compta amb un vicealcalde i quatre tinències d'alcaldia

L'Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) va celebrar aquest dijous al vespre un ple extraordinari per aprovar el cartipàs que determina les àrees d’actuació i els regidors i regidores que dirigiran, d’ara endavant,  aquestes àrees.

En aquesta legislatura s’han creat quinze àrees que es reparteixen entre els membres del govern distribuïts de la següent manera, entre el total de regidors de les dues formacions de l’equip de govern.

El nou cartipàs inclou les noves àrees que s’han creat per aquest mandat com el Comerç Local, Igualtat, Gent Gran, Benestar Animal,  Habitatge, Cultura Popular, Bon Govern, Participació, Innovació i Edificis Municipals.

El repartiment entre les dues formacions polítiques que formen el govern s’ha creat diversificant la responsabilitat de les diferents àrees entre els regidors i regidores de cada formació. D’aquesta manera,  les àrees d’Hisenda, Via Pública, Edificis Municipals, Comunicació, Participació, Innovació, Promoció Econòmica, Comerç Local, Veïnats, Esports, Igualtat i Feminismes, Benestar Animal, Gent Gran, Joventut, Entitats, Habitatge i Sala Galà recauran en els regidors i regidores de Fem Cassà i les àrees de Seguretat, Cultura i Arxiu, Serveis Socials i Ciutadania, organització interna, Contractació, Educació, Salut, Residència Geriàtrica, Urbanisme, Medi Ambient, i Gestió de residus als membres de Junts per Cassà.

La composició de la Junta de Govern Local estarà formada per l’alcalde, Pau Presas, el vicealcalde, Robert Mundet i els quatre tinents d’alcalde, també nomenats en aquest ple: Àlex Font, segon tinent d’alcalde, Joan Casabó, tercer tinent d’alcalde, Sílvia Simon, quarta tinent d’alcalde i Núria Salvans, cinquena tinent d’alcalde.

El Consell de govern local comptarà amb la participació de tots els regidors dels dos grups i com a novetat en aquest cartipàs també s’elimina la plaça d’eventual del càrrec de confiança.