Expulsat al Marroc un delinqüent multireincident que actuava a Platja d'Aro

La Policia Nacional el va enxampar al País Valencià, on s'hi amagava

Agents de Policia Nacional de la comissària de Sant Feliu de Guíxols, van tenir coneixement que un ciutadà estranger, el qual havia estat detingut en multitud d'ocasions pels diferents cossos policials que actuen a Catalunya, tornava a tornar a causar problemes i aldarulls, aquesta vegada a la localitat de Platja d'Aro (Baix Empordà).

Després de comprovar que es trobava en situació irregular a Espanya i consultats els seus antecedents es va poder comprovar com estava sent investigat judicialment per tota mena de delictes, constant-los més de 32 detencions policials i diverses condemnes judicials per delictes com a robatori amb violència i maltractaments.  A més anteriorment ja havia estat ingressat a la presó.

Des d'aquell moment i comptant amb la col·laboració de la Policia Local de Platja d'Aro, se'l va localitzar i es va procedir a detenir-lo per iniciar-li un expedient d'expulsió preferent sobre la base de les condemnes judicials que li constaven.

Un cop els agents van rebre la Resolució d'Expulsió per part de la Subdelegació del Govern a Girona, es va iniciar un dispositiu per tornar a localitzar aquest ciutadà, d'origen marroquí i poder materialitzar l'ordre d'expulsió, essent localitzat a la localitat de Culla (País Valencià,) gràcies a la col·laboració amb Policia Local de Platja d'Aro i Mossos de la Bisbal d'Empordà.

Després d'aquests fets, el Grup Operatiu d'Estrangers va gestionar l'expulsió en el termini de 24 hores, i va procedir a detenir-lo i traslladar-lo fins a l'aeroport de Madrid-Barajas per part dels agents de la Policia Nacional de Sant Feliu de Guíxols.

Finalment va ser expulsat en un vol al Marroc, acompanyat d'escorta policial per garantir que l'expulsió es portés a terme sense incidents.

Aquest tipus d'actuacions s'enquadren dins de l'objectiu de la Policia Nacional de expulsar ciutadans estrangers irregulars i que compten amb antecedents policials i condemnes judicials.