L'Escala inicia la construcció d'un skatepark al parc dels Recs

Els treballs acabaran a finals de juliol

La vila marinera de l'Escala (Alt Empordà) ja porta uns dies treballant en la construcció d'un gran skatepark a la zona del nou parc dels Recs (accés sud del municipi, al costat de l'escola l'Esculapi).

Es tracta d'un skatepark pensat tant per a usuaris experts com per a aquells que estan aprenent i tindrà nombroses opcions de trucs. S'encarrega de la construcció l'empresa especialitzada Vulcano, que ha construït skateparks arreu del món.

L'objectiu és que aquesta nova instal·lació estigui enllestida a finals de juliol. Ahir al matí, coincidint amb el Dia Mundial de l'Skate, el regidor d'Esports en funcions, Boran Mínic, va visitar les obres amb un grup d'skaters escalencs que estan intentant crear un club o associació local.

Fins ara, només es disposava d'una pista de reduïdes dimensions a l'aparcament de la piscina, que havia quedat obsoleta. Amb la creació de l'skatepark a l'accés sud de l'Escala, aquest espai quedarà alliberat per tal que s'hi pugui fer una nova pista de pàdel.

El nou skatepark s'està construint al nou parc dels Recs, nom amb el que s'ha denominat la gran esplanada que hi ha a l'accés sud de l'Escala, rere l'escola l'Esculapi i l'escola bressol municipal Ballmanetes. Aquest any s'ha fet actuació en aquesta zona que ha suposat la plantació d'una setantena d'arbres i l'adaptació d'un espai d'aparcament. L'enllumenat d'aquesta zona d'aparcament funcionarà amb energia solar.