Orriols convoca a l'oposició per posar en comú els programes i ''treballar per Ripoll''

La primera trobada ha estat reunió breu amb Manoli Vega (Junts)

La nova alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols (Aliança Catalana), ha contactat per correu electrònic amb tota l'oposició (Junts, ERC, PSC, CUP i Som-hi Ripoll) per convocar-los a una trobada. La batllessa ha dit que ho ha fet amb la voluntat de posar en comú els programes i treballar per Ripoll.

"La meva intenció és parlar amb tots perquè han estat votats i no faré cap cordó sanitari absolutament a ningú", ha subratllat. Segons ha dit, alguns han contestat i d'altres no. Qui sí ho ha fet és la cap de Junts, Manoli Vega, amb qui ja s'ha reunit aquest matí, en una trobada "breu" que no s'ha allargat més de 15 minuts.

De la seva banda, Vega ha explicat que ha aprofitat la reunió per dir a la nova alcaldessa que farà una oposició "constructiva, amb coherència i valentia". En aquest sentit, Orriols ha valorat que la cap de Junts no depengui de directrius del seu partit. "Està disposada a aprovar tot allò que consideri oportú pels ripollesos independentment de les directrius que rebi, i això em sembla d'una noblesa que cal destacar", ha subratllat.

A més de Junts, l'alcaldessa també ha contactat amb la resta de forces polítiques de l'oposició per convocar-los a una reunió. Segons ha dit, alguns han contestat i d'altres no. Abans de ser alcaldessa i com a primera força, va decidir que no es reuniria amb la resta de forces polítiques escollides el 28-M a Ripoll.

Ripoll tindrà foguera, primera proposta d'Orriols

Orriols ha destacat que els primers dies a l'Ajuntament han servit per situar-se i adaptar-se al nou càrrec. A partir d'aquí, ha assegurat que aniran desgranant el seu programa electoral. En tot cas, ha anunciat que la primera mesura ja tindrà lloc aquest divendres: Ripoll tindrà foguera de Sant Joan.