Luis González Trio enregistrarà el seu quart disc al Sunset Jazz Club

La gravació tindrà lloc els dies 14 i 15 de juny a les onze de la nit

Luis González Trio (LGT) enregistrarà el seu quart treball en directe al local Sunset Jazz Club de Girona els dies 14 i 15 de juny a les onze de la nit.

El LGT és un grup molt vinculat al Sunset i aquest ha estat estat el seu primer any com a grup resident. Per finalitzar la temporada enregistraran un CD en viu que inclourà composicions pròpies estrenades setmanalment al club gironí.

Durant dos dies el Sunset es transformarà en estudi d'enregistrament amb tot l'equipament necessari i fins i tot s'hi instal·larà un piano de cua per garantir la màxima qualitat de so al llarga durada. El projecte es durà a terme gràcies a un sistema de mecenatge que accepta aportacions des de 7 € en el cas de particulars, fins a 100 € en el cas d'empreses.

El trio està format per Luis González (piano), Joan Solà Morales (contrabaix) i César Martínez (bateria) i ofereix una música que beu del jazz contemporani i del clàssic, amb influències tan diverses com el pop, el rock, la música clàssica o el jazz europeu.