Ignasi Mulleras, cap de llista per Vox a Girona el 23-J

Josep Anglada el va situar dins una suposada conxorxa per matar-lo el 2015

Vox ha escollit Ignasi Mulleras, recentment designat com a regidor a Roses (Alt Empordà), com a cap de llista de Vox al Congrés per a les properes eleccions generals del 23-J, mentre que Francisco Javier Domínguez (edil a Girona) i Sergi Fabri (regidor a Salt) seran els seus número 2 i 3, respectivament.

Segons informa el partit, Mulleras, nascut a Barcelona, és tècnic en activitats turístiques i actualment és soci d’una empresa de personal de seguretat a les comarques gironines. Entre el 2011 i 2015 va ser regidor a Olot, en aquell cas per Plataforma per Catalunya (PxC).

Mulleras va viure un episodi agre el 2015 amb el que aleshores era el cap del seu partit, Josep Anglada, després que un jutge li va prohibir apropar-s'hi a menys de 200 metres. La mesura es va prendre després que Anglada denuncies una suposada conxorxa per matar-lo, on també suposadament hi van participar des de Vic, Joan Carles Fuentes i l'aleshores nou dirigent del partit, Robert Hernando.

La decisió del jutge va afectar el funcionament normal a l'Ajuntament de Vic, ja que Anglada i Fuentes coincidien en els plens municipals que se celebraven mensualment. En aquests casos, un destacament de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra vetllaven per la seguretat del denunciant.