El Festimams aplega 1.850 espectadors en la 7a edició

El festival d'humor ha esgotat les entrades en sis dels nou espectacles programats

El Festimams ha tancat la 7a edició amb 1.850 espectadors. El festival de l'humor s'ha celebrat entre el 15 i el 18 de juny i ha comptat amb els humoristes Peyu, Oriol Cruz, Natza Farré, Judit Martín, Andrés Fanjold, la Sotana, Carles Xuriguera i Fel Faixedas.

A més, el certamen humorístic ha esgotat les entrades en sis dels nou espectacles programats en els quatre dies. El 15 de juny la 7a edició va arrencar amb un sopar amb degustació de productes de Girona Excel·lent i l'espectacle de Peyu i Oriol Cruz. A més, per primera vegada ha programat un espectacle d'humor fet per una persona trans no binària, Vidda Priego, amb el monòleg 'Gènere i figura'.

El Festimams ha suposat l'estrena de cinc espectacles a Girona. Natza Farré i Judit Martín portaven per primera vegada 'El nou paradigma' a la ciutat amb l'enregistrament d'un podcast en directe. També Las Glorias Cabareteras van portar 'El chou de las Glorias' a la capital per primera vegada i Guillem Estadella, Andrés Fanjold i el duet Carles Xuriguera i Fel Faixedas van portar les seves noves propostes.

Precisament els encarregats de tancar el certamen van ser els dos gironins amb 'Festa grossa'. Es tracta d'una producció on Xuriguera i Faixedas volen retre homenatge als 25 anys de trajectòria.