El PSC demana a Salellas que no caigui ''en la retòrica nacionalista buida'' de Madrenas

Interpreten com "una declaració d'intencions" l'assistència de l'alcalde a l'acte polític de l'ANC

El PSC de Girona demana al nou alcalde, Lluc Salellas, que "no segueixi els passos de Marta Madrenas" i caigui "en la retòrica nacionalista buida". El grup municipal que encapçala Sílvia Paneque li reclama "que comenci a governar per al conjunt de la ciutadania".

Els socialistes interpreten "com una declaració d'intencions" l'assistència de Lluc Salellas a l'acte polític que aquest diumenge l'ANC va celebrar a l'Auditori i diuen que això els fa "témer" que "la gestió del dia a dia a l'Ajuntament continuï sense ser el més important per al govern". Per al PSC, "no podem afirmar un dia que es governarà per a tothom, i al següent anar a representar l'Ajuntament de Girona a un lloc on es vol excloure la majoria dels gironins i gironines".

Als socialistes no els ha agradat que el nou alcalde de Girona assistís ahir a l'acte que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va celebrar a l'Auditori. La regidora Bea Esporrín li demana que "comenci a governar per al conjunt de la ciutadania de la ciutat".

"Lluc Salellas va dir al seu discurs d'investidura que governarà per a tothom i pensant en tothom; també, que el nou equip de govern té la voluntat d'aglutinar un canvi de rumb per a la ciutat", ha dit la regidora. "Però el fet que assistís ahir com a alcalde a l'acte de l'ANC denota la seva voluntat de seguir els passos de Madrenas, que tant va criticar", ha afegit Esporrín.

Per als socialistes, la presència de Salellas a l'acte de l'Assemblea és "una declaració d'intencions on la cridòria nacionalista substitueix la gestió rigorosa del dia a dia". Bea Esporrín interpreta que tant el ple de constitució com "les primeres accions de Lluc Salellas" com a alcalde "indiquen les línies prioritàries del govern, que són les mateixes que l'anterior".

"Insistir en la manera de governar de Madrenas no és cap canvi, no és el que ha demanat la ciutadania de Girona i no es pot entendre; el 28 de maig els gironins i gironines van votar canvi, canvi en la manera de gestionar la ciutat i també canvi de tarannà a l'alcaldia", ha afirmat Esporrín. "No creiem que estrenar-se en un acte que no representa tots els gironins i gironines sigui la millor carta de presentació davant de la ciutadania", ha criticat la regidora del PSC, dient que Salellas fa "declaracions tan altisonants com buides de contingut per a la gestió del dia a dia de Girona".