Banyoles estrena vídeo de promoció turística

L'ha realitzat la banyolina Alba Padrosa

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles (Pla de l'Estany), Joana Vilà, ha presentat avui el nou vídeo de promoció de la ciutat. Aquest és el treball final de carrera de l’estudiant de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, Alba Padrosa, que va fer les seves pràctiques a l'Oficina de Turisme del municipi. L’Ajuntament va considerar que era una bona idea i van acordar conjuntament quins espais es promocionarien. Padrosa ha estat la coordinadora del projecte juntament amb els professionals de les àrees de Promoció econòmica i Comunicació de l’Ajuntament. Pel que fa als participants, tots són de l’entitat 'Voluntaris x Banyoles', un total 98 persones, amb 12 protagonistes. Tots els voluntaris i protagonistes són de Banyoles i el Pla de l’Estany.

El guió del vídeo promocional té en compte el principal tipus de turisme que visita la ciutat, el turisme familiar. El fil argumental del vídeo explica les experiències viscudes d’una família formada per persones de diferents edats que passa les vacances al municipi. Tots ells busquen tenir unes vacances en família i Banyoles els ofereix tot el que busquen: tranquil·litat per a la parella d’avis, activitats familiars per fer amb els més petits i activitats per als joves. El vídeo dura 4 minuts tot i que també s’ha creat un vídeo en format espot de 20 segons.

El vídeo està amenitzat per la rumba amb aires de reagee i rock del grup de música d’Espinavessa “Una de dos”, format per Aimon i Oriol Tonietti, que ha creat un tema amb una lletra escrita especialment pel vídeo i per parlar dels racons més característics de la vila. Una música que explica les sensacions que es tenen quan es visita el municipi.

 
Els espais de gravació de les escenes són l’Estany (Palanca de l’Estany de la torre de rem, Caseta de Fusta, poblat neolític de la Draga, passeig amb la barca Tirona, caiacs, passeig en bicicleta per la vora de l’Estany i Club Natació Banyoles) i el Barri Vell (plaça Major, la Muralla, monestir de Sant Esteve, Pia Almoina i Museu Darder).

A dos quarts de vuit del vespre es presentarà el vídeo en un acte públic a l’Auditori de l’Ateneu amb entrada gratuïta. A partir d’aquest dijous a la nit ja serà visible a través del web de banyoles.cat o al canal Banyoles de Youtube.