Maurici Jiménez (PSC) renova l'alcaldia de Platja d'Aro, ara amb Junts i el Bloc Nacionalista

En l'anterior mandat, Jiménez va pactar amb ERC i La Vall d'Aro en Comú

El cap de llista del PSC, Maurici Jiménez, s'ha tornat a convertir en alcalde de Platja d'Aro (Baix Empordà) amb el suport de Junts –amb qui ha format govern- i els vots dels dos regidors del Bloc Nacionalista Català (BNC).

Jiménez encapçalarà aquest mandat una nova correlació de forces després que l'any 2019 formés govern amb ERC i La Vall d'Aro En Comú. Jiménez ha dit durant el seu discurs d'investidura que des d'avui es "reinicia el comptador" i ha defensat l'acord amb Junts. "Els dos grups que conformem el nou govern entenem la gestió local moderna com un espai de treball compartit i corresponsable", ha dit.

Entre els principals projectes, ha destacat la reurbanització del nostre Passeig Marítim, la nova Escola Fanals d’Aro, la nova Biblioteca Mercè Rodoreda, la reurbanització de la Plaça Sant Pol, o la nova Llar d’Infants a Castell d’Aro. També s'ha mostrat convençut que durant el proper mandat es podran "resoldre" tres reivindicacions històriques: acabar el Passeig Marítim de Platja d’Aro fins a Port d’Aro; la renovació de les lluminàries públiques, i iniciar la reurbanització de les urbanitzacions que encara no han estat recepcionades.

En el nou cartipàs el formaran, Jiménez ostentarà l'àrea de Seguretat Ciutadana, Serveis Interns i Comunicació. Imma Gelabert, serà la primera tinent d'alcalde, regidora de Turisme, Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació. Mònica Ríos (PSC), segona tinent d'alcalde i regidora d’Acció Comunitària, Habitatge i Recursos Humans. Lluís Pujol (Junts), tercer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda i Patrimoni.

Josep Amat (PSC), quart tintent d’alcalde i regidor d’Urbanisme i Obres. Pilar Rojos (Junts), cinquena tinent d’alcalde i regidora d’Activitats Econòmiques, Via Pública i Infància. Maria Blanco (PSC) serà regidora de Cultura, Tradicions i Educació; Marc Medina (PSC), regidor d’Esports i Salut; Daniel Riera (PSC) regidor de Serveis, Mediambiental i Benestar Animal; i Joan Amat (Junts), regidor de Joventut, Noves Tecnologies, Administració Digital i Mobilitat.

A les municipals del 28-M, els socialistes van ser la llista més votada i van aconseguir sis regidors; Junts, quatre; el BNC, dos. Som, ERC, Partit Autònoms, la Vall d'Aro En Comú i Vox en van aconseguir un cadascun.