Detinguts dos germans que venien droga en un pis de la Jonquera

Van llençar pel balcó una bossa amb 77 grams d'haixix i una altra de 13 grams de cocaïna

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos germans de 27 i 35 anys per vendre droga en un pis de la Jonquera (Alt Empordà). Les investigacions van començar el 23 de desembre, quan la Policia Local del municipi va veure un home que sortia d'un pis i en escorcollar-lo van trobar que portava cocaïna i heroïna.

A partir d'aquí, fins el 26 de maig el cos local i els Mossos d'Esquadra van identificar diverses persones a la zona, que totes elles portaven droga. Finalment, la investigació es va tancar el dimarts 13 de juny, quan els Mossos van anar fins al domicili.

En el carrer van trobar un dels germans i mentre el detenien van veure com l'altre llençava pel balcó una bossa de 77 grams d'haixix i una altra amb 13,28 grams de cocaïna.

En pujar fins al pis per trobar el germà de 35 anys, una veïna va informar als agents que l'home havia fugit al seu pis saltant pel balcó. En entrar al domicili de la dona, els Mossos van trobar-lo amagat en una habitació.

Davant dels fets, la policia considera autor d'un delicte contra la salut pública a l'home de 27 anys i al de 35, un contra la salut pública i un altre per violació de domicili sense voluntat d'ocupació.