Racó Català comença una campanya de microfinançament per renovar-se

La campanya busca recollir 7.500 euros per desenvolupar una nova maquinària, un nou disseny i millors continguts

El país evoluciona; Racó Català, també. La voluntat de renovació del mitjà passa per aquesta màxima. Sent a hores d'ara punt de trobada del catalanisme i espai de debat entre persones d'arreu dels Països Catalans, el següent pas és la millora. Així, l'objectiu és crear una nova màquina amb noves funcionalitats, un disseny més actual i atractiu, una nova gestió d'usuaris -més ràpida i eficaç- i un reforç de l'estructura de la redacció de continguts. Perquè això sigui possible, des d'avui i fins la segona quinzena de juliol hi haurà activa una campanya de microfinançament. A través de totSuma, Racó Català busca la col·laboració de tots els que el volen a l'alçada dels futurs escenaris polítics i socials del país per assolir l'objectiu de 7.500 euros. Un vídeo acompanya la campanya de microfinançament.
 
Racó Català, des de l'any 1999 quan va començar el camí a la xarxa sent pioner en el panorama comunicatiu i digital català i fins a dia d'avui, ha crescut fins a arribar a ser més de 20.000 raconaires i a mantenir constants els més de 300.000 usuaris únics mensuals. La bona consideració que Racó Català té entre els internautes es reflecteix, també, amb el Premi Franja de Ponent 2007 i, molt més recent, el Premi Joan Coromines 2013 de la CAL.
 
El micromecenatge i les recompenses
 
La campanya de micromecentatge a totSuma que comença avui busca recollir 7.500 euros bàsics i imprescindibles per aquesta millora. Les aportacions dels mecenes seran recompensades amb diferents lots de productes amb samarretes i vals de descompte de ProductesdelaTerra.CAT, CD de Propaganda pel Fet, ratafies de l'Avi Guillem, sopars al Terra d'Escudella (Sants – Barcelona), làmines d'una edició limitada i un quadre exclusiu d'edició única pintat a mà d'Art de la Terra o fins i tot un cap de setmana a la casa rural Ca la Ganxeta (L'Albi – Les Garrigues).
 
Com serà el nou Racó Català?
 
La maquinària del nou Racó Català permetrà millorar les funcionalitats existents, així com també facilitarà l’actualització de continguts i estarà adaptat als estàndards web de 2013. Tindrà una imatge més moderna, es reforçarà l’estructura de la redacció dels continguts per tal de donar un nou enfoc informatiu i, finalment, es milloraran aspectes relacionats amb la gestió d’usuaris: s'agilitzaran les altres dels nous usuaris i el sistema de validació de missatges i moderació.