Detinguts dos homes per robar quatre carros d'un supermercat de la Jonquera

Els lladres volien revendre les peces a una empresa de tractament de residus de Figueres

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 32 i 58 anys i veïns de Figueres acusats d'un delicte de furt per haver sostret quatre carros d'un supermercat de la Jonquera (Alt Empordà). La policia els va enxampar mentre descarregaven els carros -desmuntats ja per peces- amb la intenció de revendre el material a una empresa de tractament de residus de Figueres.

La policia es trobava a l'empresa fent un dispositiu de control i van sospitar del material en veure l'anagrama d'un supermercat entre el material. Els fets van passar el 21 de maig. El preu dels carros superava els 1.300 euros i els lladres els havien desmuntat amb la intenció de treure'n un profit. Les detencions es van fer el passat 21 de maig a una empresa de tractament de residus de Figueres. Els agents es van adreçar a dos homes que descarregaven peces d'una furgoneta i va comprovar que es tractava de parts de carros d'un supermercat. Fetes les comprovacions, van adonar-se que s'havien sostret d'un supermercat de la Jonquera.

El valor de les peces superava els 1.300 euros. Després de declarar davant del jutge, els dos homes van quedar en llibertat amb càrrecs.

Una altra detenció a Calella

Per altre banda, en data 15 de maig es va presentar una denúncia a Pineda de Mar (Maresme) per un robatori amb força a un domicili de Calella (Maresme). En aquest cas, es denunciava que s'havien sostret, entre d'altres objectes, uns anells d'or de la propietària de l'habitatge.

Arran de la investigació que es va obrir, la policia va estirar el fil i els va dur fins a una joieria de la Rambla de la població de Figueres. En aquest establiment es van localitzar quatre anells d'or que constaven com a sostrets.

Es va comprovar que una dona de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Figueres, havia venut les joies robades a aquesta joieria i era l'autora del robatori que s'havia comès a Calella. Els mossos la van detenir el dia 23 de maig. Després de declarar davant del jutge, va quedar en llibertat amb càrrecs.