Montse Bassa serà la cap de llista d’ERC per Girona el 23-J

Ha obtingut el suport del 89% al congrés territorial per davant de Joan Puig

Montse Bassa serà la cap de llista d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats per la demarcació de Girona en el context de les properes eleccions eleccions generals del proper 23 de juliol. Bassa encapçalarà la candidatura republicana després de rebre el 89% dels vots de la militància al congrés territorial extraordinari celebrat aquest vespre a l’auditori de la Mercè de Girona, en el qual es disputava ser cap de cartell amb Joan Puig

Bassa ha estat diputada al Congrés de les XIII i XIV legislatures. El 28 d’abril del 2019 va ser escollida diputada al Congrés per Girona i ha estat responsable per ERC al Congrés per treballar per la defensa de la llengua catalana i l’agenda antirepressiva. Sòcia fundadora de l’Associació Catalana pels Drets Civils (familiars de les persones represaliades), sòcia d'Òmnium Cultural i fundadora i activista de l’ANC. 

Funcionària del Departament d’Ensenyament dels Serveis Territorials de Girona, ha exercit tant de professora i directora de varis centres, com d’assessora del Departament d’Ensenyament dins el Programa d’Educació Compensatòria i com a terapeuta a l’ESO.

També ha estat directora del Centre de Formació d’Adults de Figueres, així com del centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya a la mateixa ciutat.