Les piscines municipals d’estiu de la Devesa de Girona obren dimecres

Es mantindran en funcionament fins l'11 de setembre

Les piscines municipals d'estiu de la Zona Esportiva de la Devesa obriran portes demà, dia 14 de juny, i tancaran l'11 de setembre. L’horari d’obertura serà de dilluns a diumenge, de 10h a 20h; excepte el setembre, que tancarà a les 18h.

“Era una reivindicació històrica poder obrir abans l’equipament i amb això hem començat el camí a cada any anar començant la temporada de piscina abans, ajustant-la a criteris climàtics”, ha afirmat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona en funcions, Àdam Bertran.

S’hi podrà accedir mitjançant entrada puntual i amb l’abonament de temporada d’estiu, el qual es podrà adquirir de manera presencial  a qualsevol piscina municipal: la de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla, la de Palau o a la mateixa Zona Esportiva de la Devesa.

Per a la seva tramitació s'ha de pagar el 100% de l'import en el mateix moment, i cal portar una fotocòpia del DNI i el document acreditatiu corresponent per als abonaments amb descomptes.

També hi ha la possibilitat de fer-se abonat/abonada a les piscines municipals, fet que possibilita fer ús de les piscines de Palau, de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla i de la Devesa, i també suposa diferents avantatges com la reducció en els preus i els abonaments de les pistes de tennis i pàdel de la Zona Esportiva de la Devesa i la reducció en el preu d'inscripció de les activitats esportives municipals que es porten a terme en pavellons i piscines municipals.