Les intenses pluges tallen l'N-260 a la Vall de Bianya

La tromba d'aigua ha arrossegat bales de palla d'un camp proper a la carretera

Les intenses pluges que havia advertit per avui el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) han arribat tal i com estava previst i ho ha fet amb especial virulència en alguns punts de la demarcació de Girona.

És el cas de la Garrotxa on una important tromba d'aigua ha tallat la carretera N-260 al seu pas per Hostalnou de Bianya, generant-se una riuada provinent de la riera de Santa Margarida que s'ha desbordat, creuant un camp de conreu on fins i tot ha arrossegat més d'una dotzena de bales de palla.

Els Bombers també han hagut d'actuar en altres municipis com el polígon industrial de Riudellots de la Selva on s'ha inundat el carrer Onyar i també en altres serveis menors.

Fins a les 16h la quantitat de precipitació acumulada en destaquen els 39 litres per metre quadrat a Fornells de la Selva, els 12,2 a Sant Joan de les Abadesses o els 11,3 litres a Girona.

Altres carreteres catalanes tallades per efecte de la tempesta són la C-16; C-58 i B-40 a Terrassa, la BV-3003 a Sant Mateu de Bages i la BP-1103 entre el Bric i Monistrol de Montserrat.