L'Ajuntament de Girona donarà suport als afectats per les preferents de Bankia

Els propers dimarts 11, 18 i 25 de juny s’habilitarà un punt informatiu

L’Ajuntament de Girona ha habilitat durant els dimarts d’aquest mes de juny, un punt d’informació i suport per als afectats per la comercialització de participacions preferents i deute subordinat de Bankia (Caixa Laeitana, Bancaja i Caja Madrid). Aquest dispositiu impulsat des de les àrees de Promoció i Ocupació i Serveis a les Persones, s’ha configurat amb la col·laboració del voluntariat social que s’encarrega en aquest punt d’informar i ajudar en els tràmits de la sol·licitud d’arbitratge de consum dels afectats.

Les consultes es podran realitzar els propers dies 11, 18 i 25 de juny a les dependències municipals de la plaça del Vi, de 10 a 13 del matí. El regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, ha destacat que aquesta iniciativa ha estat possible “gràcies al treball transversal entre les dues àrees municipals i, sobretot, gràcies al suport del voluntariat”, mentre que la tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, considera que aquest punt d’informació “era indispensable per donar una sortida i suport a aquelles persones directament afectades per aquesta problemàtica”.

La informació actualitzada sobre el procediment a seguir pels afectats es pot trobar també al web de l’Agència Catalana del Consum.