Enxampen un lladre mentre robava a una obra de Girona

L'home tenia preparades eines i material per endur-se en bicicleta i havia esbotzat una porta per entrar

Els Mossos d'Esquadra han detingut, el passat dia 2 de juny, un lladre mentre robava a una obra de la ciutat de Girona. La policia va tenir coneixement que hi havia una home a l'interior d'una obra i es va adreçar al lloc indicat. Allà, va localitzar una bicicleta plena de cables de llum embolicats. En accedir dins l'obra, va trobar-se una porta esbotzada i va localitzar amagat el lladre entre mantes i lones.

Al costat de l'home, hi havia tot de material preparat per endur-se, com eines, cremadors de tubs o talladors, entre d'altres. Els agents van detenir el lladre al mateix lloc dels fets, acusat d'un robatori amb força. Es tracta d'un home de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Girona. Els fets van tenir lloc pels volts de les deu del matí del passat 2 de juny. Els mossos van rebre l'avís que hi havia una persona que hauria accedit a una obra i que podria estar sostraient objectes.

Una patrulla policial es va adreçar fins al lloc indicat i allà, davant l'obra, va localitzar una bicicleta carregada de cables de llum embolicats. En accedir a l'interior de l'obra, van trobar amagat entre lones i mantes el lladre. L'home havia tingut temps d'amagar-se però la policia va localitzar al seu costat tot de material que tenia preparat per endur-se. Entre d'altres, hi havia eines diverses com talladors o cremadors de tubs.

A més, els agents van veure com una de les portes estava esbotzada i, per això, se l'acusa de ser autor d'un robatori amb força. El detingut, un home de 33 anys i veí de Grirona, té antecedents i va passar a disposició judicial el 3 de juny. Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs.