Roses activa la zona blava el 15 de juny i fins el 30 de setembre

Les zones tarifades es situen en tres àrees

Roses (Alt Empordà) inicia el proper dijous 15 de juny, el període d'aparcament tarifat amb zona blava en diferents espais estratègics del centre de la població, el qual s’allargarà fins al 30 de setembre.

Com en anys anteriors, les zones tarifades es mantenen en 3 àrees: tram de l'avinguda de Rhode entre el carrer Lluís Companys i l’Av. Jaume (zona 1); Jaume I, plaça Frederic Rahola i part de l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat (zona 2); i l'aparcament del mercat municipal cobert (zona 3). El servei tarifat durarà fins al 30 de setembre i el seu preu es manté en 1€/hora en horari de 10 a 20 h.

Pel que fa als horaris de funcionament, la zona 1 manté l’horari de pagament de 10h a 20h, tots els dies de la setmana. La zona 2 compta amb una franja horària gratuïta durant els migdies, de 13:30h a 16 h, mentre que els diumenges i festius també és d'estacionament lliure durant tot el dia. Per la seva banda, la zona 3 és gratuïta tots els dies de la setmana de 13:30h a 16h.

Un any més, el servei posa a disposició dels usuaris l’aplicació "Easypark", que facilita el pagament des del mòbil, abonant de forma ràpida i còmoda l’import pel temps exacte d’estacionament.

Cal recordar també que els propietaris de vehicles donats d'alta Roses i al corrent de pagament de l'impost de circulació, disposen d'una hora d'estacionament gratuït diària en el pàrquing de Ports de la Generalitat, al front de mar, entre l’1 de maig i el 30 d’octubre, gratuïtat que fora d’aquest període s'amplia a 3 hores durant el dia i la totalitat de la nit.