Un incendi al menjador d'un pis de Girona obliga a desallotjar i confinar veïns de l'immoble

Una persona ha resultat ferida lleu al inhalar el fum

Els Bombers de la Generalitat han intervingut en un incendi que s'ha declarat en el menjador d'un pis al carrer Sant Agustí, a Girona. L'incident ha requerit l'actuació de sis dotacions dels bombers per a l'extinció del foc i les tasques de rescat.

Els fets han tingut lloc a les 18:06 hores, quan s'ha detectat l'incendi en aquest habitatge. El ràpid desplegament dels Bombers ha permès intervenir amb celeritat i controlar la situació abans que les flames es propaguessin a altres estances de l'immoble o altres pisos del mateix edifici.

Com a mesura de precaució, s'ha procedit a evacuar alguns dels veïns presents a l'edifici, mentre que altres s'han confinat dins els seus habitatges per garantir la seguretat. Afortunadament, només una persona ha empassat una petita quantitat de fum, però s'ha informat que es troba en condicions estables i s'està monitorant la seva evolució.

Un cop l'incendi ha estat extingit els Bombers han dut a terme tasques de ventilació a l'escala per assegurar l'eliminació total del fum i garantir un ambient segur per als residents de l'edifici.

L'origen del foc i les causes que han provocat aquesta situació encara es desconeixen. Els Bombers han iniciat una investigació per esclarir els fets i determinar les circumstàncies que han desencadenat l'incident.