Enllesteixen les obres de millora de l'enllaç de l'AP-7 a Girona Sud a Salt

Els treballs, que han costat 1,36 MEUR, han habilitat diversos ramals directes per evitar embussos

El Ministeri de Transports han enllestit les obres de millora i ampliació de capacitat de la rotonda d'enllaç a l'AP-7 a Girona Sud, a Salt (Gironès).

Els treballs, que han suposat una inversió d'1,36 MEUR, han permès habilitar diversos ramals directes que possibiliten els moviments sense necessitat d'entrar a la rotonda, incrementant significativament la seva capacitat i evitant els embussos que s'hi produïen des que es van eliminar els peatges.

Les obres s'han executat en vuit mesos i faciliten els moviments cap a la C-65 des de l'autopista; de Salt cap a l'AP-7 i de la C-65 cap a l'autopista i Salt.

Per adaptar els nous carrils directes a la infraestructura existent i evitar expropiacions, s'ha redissenyat el traçat de la rotonda, ampliant la plataforma exterior per crear els nous ramals, reajustant el centre i el diàmetre de la rotonda.

Curiosament però, les obres, que ja estaven enllestides des de fa 15 dies abans no ho ha comunicat el ministeri, avui que han fet l'anunci oficial s'han generat importants retencions perquè operaris de Transports han procedit a desmuntar les tanques protectores d'un dels laterals de la sortida de l'AP-7.

Les llargues cues de vehicles s'han registrat entre les 11h i els 13h per tots aquells conductors que abandonaven la via ràpida a Girona Sud.