Cinc motos cremades i tres ferits en un incendi a Salt

Investiguen les causes del foc que se sospita ha estat intencionat

Un incendi que s'ha declarat aquest matí a Salt (Gironès) ha causat danys importants en cinc motocicletes i ha obligat a evacuar tres persones a l'hospital Josep Trueta per intoxicació de fum.

Les flames han començat cap a un quart de set del matí a la Travessia de Santa Eugènia, i s'han propagat ràpidament d'una moto a l'altra.

El foc ha generat una gran quantitat de fum que s'ha infiltrat en un edifici proper, afectant un dels pisos. Els Bombers de la Generalitat, juntament amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local, han treballat en l'extinció de l'incendi i l'evacuació dels afectats.

En total, segons el primer balanç, s'estima que almenys cinc motos han resultat completament cremades a causa del foc. A més, tres persones han hagut de ser traslladades a l'hospital a causa de l'afectació per inhalació de fum. Un home i una dona han patit ferides de poca gravetat, mentre que una altra dona presenta ferides lleus, segons informa el SEM.

Les autoritats locals i els Bombers de la Generalitat estan treballant per determinar l'origen de l'incendi que se sospita ha estat provocat.