Ferit un home per una punyalada durant una baralla a Salt

L'autor es va donar a la fuga i els Mossos el busquen

La nit de diumenge es va veure alterada per un incident violent que va tenir lloc al carrer Doctor Ferran de Salt (Gironès). Un home va apunyalar un altre individu de 35 anys a l'abdomen durant una baralla, deixant-lo ferit i fugint del lloc dels fets.

L'incident va succeir cap a les 22:45 hores, segons els testimonis que van alertar els serveis d'emergència. Dos homes es van enfrontar en una disputa al carrer, i sense donar-li temps a l'altra persona a reaccionar, un dels implicats va treure un ganivet i va apunyalar la víctima a l'abdomen. La ganivetada es va produir prop del número 14 d'aquesta cèntrica via de Salt.

Davant d'aquesta situació, segons ha relatat Diari de Girona, un grup de veïns va intervenir per ajudar la víctima i impedir que l'agressor continués atacant. L'home va aprofitar la confusió per escapar corrents en direcció a l'avinguda dels Països Catalans.

Un cop alertats del succés, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt es van desplaçar al lloc de l'incident per dur a terme les investigacions pertinents. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre el ferit en el mateix lloc dels fets i posteriorment el van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ser sotmès a una intervenció quirúrgica. Actualment, la víctima es troba ingressada i la seva vida no corre perill.

Pel que fa als motius que van originar l'enfrontament, aquesta informació encara es desconeix i està en mans de la Unitat d'Investigació dels Mossos de Girona. A més, les autoritats continuen la recerca de l'autor de l'apunyalament, qui es creu que és conegut de la víctima.