Detingut un menor acusat de robar a sis cases del Ripollès

Els Mossos també han arrestat dues persones més, de 62 i 23 anys

Els Mossos han detingut un menor d'edat com a presumpte autor de sis robatoris amb força a l'interior de domicilis, un d'ells en grau de temptativa. També s'han arrestat dos homes, de 62 i 23 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Vilallonga de Ter, per la seva participació en un dels robatoris. Els fets van tenir lloc entre el 24 i el 28 de maig en segones residències de Llanars.

Segons la policia, el lladre utilitzava el mateix modus operandi i accedia al domicili forçant les finestres. Un cop a dins, sostreia aparells electrònics, diners i objectes de valor. Arran del darrer robatori, es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar i detenir els tres implicats a Vilallonga de Ter. En el moment de la detenció, els Mossos d'Esquadra van poder recuperar part del material sostret en l'últim robatori.

El menor d'edat va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria sota la tutela dels seus representants legals i amb l'obligatorietat de presentar-se davant la Fiscalia quan sigui citat.

Pel que fa als altres dos detinguts, també han quedat en llibertat després de declarar amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.