Geis (Junts) demana ''tirar endavant'' després de la derrota electoral a Girona

En la trobada s'han debatut el quedar-se a l'oposició o els possibles pactes amb Guanyem o el PSC

La candidata de Junts a l'alcaldia de Girona, Gemma Geis, ha demanat aquest dijous "tirar endavant" i oblidar la derrota electoral del diumenge en una reunió amb els membres de la llista electoral. En la trobada també s'han plantejat i debatut els diversos escenaris que deixen els resultats de diumenge que passarien per quedar-se a l'oposició o bé arribar a pactes amb Guanyem o el PSC.

En la trobada Geis ha agraït la feina feta al llarg de tots aquests mesos i ha recordat que els resultats no eren els que s'esperava. En un comunicat, Junts assegura que s'han plantejat i debatut els diversos escenaris que deixen els resultats electorals. Posteriorment, la candidata ha refermat el compromís amb Girona i amb el projecte.

“Si hagués de tornar a fer la llista, hi tornaria a posar tots i cadascun dels membres que sou aquí, n’estic absolutament orgullosa i m’he sentit molt acompanyada”, ha remarcat.

Per això aposta per "millorar Girona i reforçar el projecte de Junts". En aquest sentit, Geis ha encoratjat als assistents a seguir treballant".