L'ESPAIdART entra a l'última setmana de programació

L'obra 'Cuentos Cruentos' del Teatre Gaudí clourà el festival

ESPAIdART del centre comercial Espai Gironès a Salt, conclou aquesta setmana amb una de les cartelleres més eclèctiques del Festival. Avui la companyia La minúscula ofereix espectacle teatral en què la poesia i els jocs de paraules són els protagonistes.
 
Per demà s'han programat les titelles de la Manofactoria, que intentaran sorprendre al públic amb el seu Menut Cabaret, una obra que es podrà veure per primera vegada a ESPAIdART. Aquesta no és, però, l’única estrena de la setmana, ja que dijous la companyia Art de Vellut estrena l’espectacle Clownductors, una obra en què una colla de clowns pugen a l’escenari per fer riure i donar consells sobre la seguretat viària.
 
Dimecres, PepC explicarà la llegenda del Cavaller d’Espinzella i la companyia La Bleda torna a ESPAIdART per mostrar la seva paradeta particular.
 
Finalment, i com a espectacle de clausura, ESPAIdART comptarà, el dia 8 de juny, amb Cuentos Cruentos, de la companyia Calánime Teatro, una obra de teatre musical que fins fa unes setmanes es podia veure al Teatre Gaudí de Barcelona amb una gran acceptació per part del públic i la crítica, i que ofereix una revisió divertida i un xic àcida dels contes tradicionals.

Per a més informació visitar el web del festival.