Busquen un home que va disparar trets al barri del Culubret de Figueres

La Guàrdia Urbana sospita que es tractaria d'una pistola de fogueig

La policia està buscant un home que va realitzar diversos trets al aire durant una discussió al barri del Culubret de Figueres (Alt Empordà). Els esdeveniments es remunten al passat divendres, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana es trobava a la zona i van sentir dues detonacions.

Immediatament, els agents es van dirigir cap al lloc d'on provenien els trets, una plaça propera, i van sentir-ne una tercera de camí. Durant la seva aproximació, van observar com un home fugia amb una pistola a la mà, i en veure'ls, els la va mostrar de manera intimidatòria i la va disparar a l'aire.

Tot i els esforços de la Guàrdia Urbana per perseguir-lo, l'individu va aconseguir escapar segons relata Diari de Girona. Posteriorment, els agents van rastrejar la zona per comprovar si hi havia hagut algun impacte o bala, però el resultat va ser negatiu. Basant-se en el so de les detonacions, les autoritats sospiten que l'arma utilitzada era de fogueig, la qual cosa implica que no contenia municions reals.

A més, la Guàrdia Urbana va identificar les persones presents a la zona, presumptament les mateixes que havien estat objecte d'intimidació per part de l'home armat. Fonts municipals han confirmat que la Guàrdia Urbana no va utilitzar en cap moment les seves armes reglamentàries, ja que van tenir la certesa que l'arma utilitzada pel sospitós era de fogueig.

Pel que fa a l'individu que va aconseguir escapar de la policia, els agents tenen constància de la seva identitat i estan treballant activament per a la seva detenció. Es tracta d'un delinqüent amb antecedents.