El Recòndit arriba a l'equador del festival registrant 1.200 espectadors

La resta de programació se celebrarà al juny, juliol i setembre

El Recòndit ha registrat 1.200 espectadors en els primers dos mesos de la seva celebració després de programar-se set concerts en diversos espais del Pla de l'Estany. La xifra millora les dades de públic del 2022 segons els organitzadors.

Des de la inauguració que es va fer al Castell d’Esponellà amb Joan Miquel Oliver, la programació ha portat a la comarca Clara Peya en format solo piano, en el primer concert del Recòndit a Serinyà; Selma Bruna, en un dels seus primers concerts presentant el seu projecte en solitari; Llars i Roger Torné, Xiomara Abello, Esther i Joan Masdéu.

La programació no s’atura aquí i aquest mateix dissabte arrenca el segon tram de temporada, amb vuit concerts entre els mesos de juny i juliol. Quimi Portet, un dels noms de referència de la música catalana des de fa dècades, obrirà la programació del mes de juny aquest dissabte dia 3 a Crespià.

La setmana següent serà el torn de Manu Guix, amb un concert que es va haver d’ajornar i reprogramar per culpa de la pluja i que finalment es celebrarà el divendres 9 de juny a Fontcoberta. El Recòndit tancarà el mes amb el concert d’Arribar i Ploure el 18 de juny a Sant Miquel de Campmajor, en el primer concert d’aquesta edició al municipi menys poblat de la comarca.

Durant el mes de juliol, el Recòndit tindrà activitat pràcticament cada cap de setmana, amb els concerts de pagament de Lídia Pujol, que hi oferirà l’espectacle ‘Conversando con Cecilia’, i d’Ernest Crusats, que presenta nou projecte en solitari després d’anys liderant el grup La Iaia, i els concerts gratuïts de David Mauricio, Marina Prat, Roigé, Hugo Arán, Sandra Bautista i Marc Suárez. Després d’aquest segon tram de programació, el Recòndit s’aturarà durant el mes d’agost i tornarà el setembre per rematar la tercera edició amb els últims nou concerts programats. e