Sant Feliu de Guíxols digitalitza el porta a porta als comerços del centre de la ciutat

La mesura permetrà millorar la gestió i monitorar el servei per evitar discrepàncies

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) digitalitza la recollida porta a porta dels comerços del centre del municipi. Fins a 318 establiments tenen fixat a la façana del local un dispositiu electrònic que recull les dades de la polsera que porten els operaris quan recullen la brossa que correspon.

D'aquesta manera, es permet monitorar el moment en què s'ha recollit i saber també si s'ha fet bé per part de les dues parts. En aquest sentit, el comerciant tindrà registre de l'hora i l'operari que ha passat per davant del seu comerç i alhora també es podrà saber si l'establiment ha tret la fracció corresponent el dia que tocava, evitant que hi puguin haver discrepàncies.

El sistema de recollida porta a porta en comerços fa anys que funciona a Sant Feliu de Guíxols, però el monitoratge telemàtic s'ha posat en marxa a finals d'aquest mes de maig. Des del consistori destaquen que s'ha incrementat de manera substancial la recollida selectiva, un fet que assenyalen compleix amb les expectatives que s'havien creat.