Silken obre un hotel boutique de quatre estrelles a Platja d'Aro

Es troba situat a 450 metres de la platja i compta amb 111 habitacions

Silken Hoteles continua amb el seu pla d'expansió i incorpora l'hotel Silken Platja d'Aro a la seva llista de 39 establiments, present a 30 destinacions. Amb aquest hotel boutique de quatre estrelles i 111 habitacions, situat a Platja d'Aro (Baix Empordà) la cadena basca pretén reprendre la seva aposta pel sol i la platja, sense perdre de vista el sector MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions/Events), on sempre ha estat present.

L'Hotel Silken Platja d'Aro, situat al centre de la localitat, disposa d'espais per a reunions i banquets, a més d'un servei de bar, cafeteria i restaurant amb una magnífica terrassa i una piscina exterior per complementar l'experiència.

Com és habitual en la cadena, la gastronomia és un dels seus punts forts, apostant pels productes locals i de proximitat de cuina mediterrània. En l'aposta per l'oci integral sostenible, l'establiment compta amb punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

A més, l'hotel Silken Platja d'Aro es troba a 450 metres de la platja, de manera que es pot gaudir del millor paisatge costaner durant l'estada sense deixar de sentir-se connectat amb el centre de la localitat.

En paraules de Javier Villanueva, Director General: "Obrir a Catalunya sempre és una bona notícia. Aquesta vegada ho fem amb un hotel boutique de quatre estrelles, construït des de zero i que representa la suma de totes les apostes de l'empresa: disseny, qualitat i sostenibilitat. Girona i la Costa Brava són un destí imprescindible per a nosaltres, on volíem estar amb un producte tan complet com aquest".