Premiats dos càmpings empordanesos als prestigiosos premis ACSI Awards

En destaca la qualitat de les instal·lacions i els serveis que ofereixen

Els càmpings gironins l’Àmfora, de Sant Pere Pescador (Alt Empordà), i El Delfín Verde, de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), han estat premiats per la qualitat de les seves instal·lacions i pels serveis que ofereixen amb els prestigiosos ACSI Awards 2023 per la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional, que és un referent en el sector.

Els dos establiments han estat escollits en la segona edició d’aquests premis celebrada recentment a Altea (Alacant) a partir dels vots dels propis campistes de tot Europa, uns 50.000.

L’Àmfora és un càmping de quatre estrelles que ha estat premiat perquè disposa d’uns sanitaris de qualitat, moderns, nets i adaptats per a persones amb discapacitat. A més, han estat dissenyats amb criteris  de sostenibilitat: compten amb polsadors d’aigua per fer-ne un ús eficient, funcionen amb energia produïda per plaques solars i disposen d’un pati interior amb plantes autòctones per aprofitar la llum solar.

I El Delfín Verde ha rebut el guardó perquè compta amb una innovadora instal·lació aquàtica adaptada a l’actual context climàtic que inclou diversos tobogans, piscines , coves i fins i tot un vaixell  per garantir la diversió de tota la família.

Per altra banda, 16 càmpings gironins més han obtingut una menció d’honor:  els càmpings Rodas i Salatà, de Roses; Nàutic Almata, Laguna i Mas Nou, de Castelló d’Empúries; Les Medes i L’Empordà, de l’Estartit; Aquarius, La Ballena Alegre, Las Palmeras, La Gaviota i Las Dunas, de Sant Pere Pescador; Illa Mateua, de l’Escala; Eurocamping, de Sant Antoni de Calonge; i Bella Terra i El Pinar, de Blanes.

Les votacions es van produir a través dels diferents webs d’ACSI que acumulen anualment 60 milions de visites i inclouen informació sobre més de 9.500 càmpings. Es podia votar en fins a nou categories. El total es van concedir 120 premis i 326 mencions d’honor.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona Miquel Gotanegra, remarca que aquests guardons “demostren la gran qualitat i l’excel·lència dels establiments i  avalen l’esforç del sector perquè la seva oferta sigui  cada vegada més sostenible, innovadora i líder a Europa”.